×
image
Felnőtt-könyv

Marie Benedict

Mrs. Christie rejtélyes eltűnése

1926 decemberében a híres krimiíró, Agatha Christie eltűnik. Mindössze néhány nyom áll a nyomozók rendelkezésére: mit keres Mrs. Christie elhagyatott autója a tóparton, és a hideg idő ellenére az asszony miért nem vitte magával a kabátját?

Anglia egyik legnagyszabásúbb keresőakciójában számtalan rendőr és civil kutat az írónő után, de nem akadnak a nyomára. Vajon él még? És ha igen, hová tűnt?
Marie Benedict regénye arról szól, mi történhetett Agatha Christie-vel, s hogy egy ilyen zseniális író, mint ő, hogyan keveredhetett egy ilyen homályos históriába. A Mrs. Christie rejtélyes eltűnését olvasva óhatatlanul felmerül majd bennünk a gondolat, hogy ez a történet talán az összes Agatha Christie-krimi közül az egyik legizgalmasabb.

(Libri Kiadó, 2021)

A Kisgombos virtuális kirakatát nézegeted. Ha vásárolni szeretnél, gyere el a Kisgombosba személyesen. Hidd el, könyvet venni úgy az igazi!

így olvasunk mi
Természetgyógyász a családban – Édesanyák kézikönyve

Szarvas Nikolett Diána
Természetgyógyász a családban – Édesanyák kézikönyve

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében.

Lány a hullámok hátán – Trudy Ederle, az első nő, aki átúszta a Csatornát

Glenn Stout
Lány a hullámok hátán – Trudy Ederle, az első nő, aki átúszta a Csatornát

Lebilincselő történet Gertrude Ederléről, aki alig tizenkilenc éves korában a nők közül elsőként úszta át a La Manche csatornát.

500 inspiráló túra a Föld körül

Kath Stathers
500 inspiráló túra a Föld körül

Barangoljuk be Róma utcáit Raffaello nyomában, túrázzunk a yorkshire-i lápvidéken a Brontë nővéreket követve, vagy sétáljunk a Mississipi partján Mark Twain után kutatva.

Nobel – A rejtélyes Alfred világa és díjai

Ingrid Carlberg
Nobel – A rejtélyes Alfred világa és díjai

Egy elbűvölő történet Alfred Nobel szegénységben töltött stockholmi gyermekéveitől a dúsgazdag dinamitkirály végrendelete körüli viharos drámáig.

Útikalauz a vershez

Fenyő D. György
Útikalauz a vershez

Itt egy könyv, ami után úgy fogod érezni, mától csak verseket akarsz olvasni! Az Útikalauz a vershez 25 kortárs és klasszikus magyar szerző művén keresztül megmutatja, hogy a költészetről lehet és érdemes beszélgetni, és rávezet, hogy a költészet igenis mindenkihez és mindenkiről szól.

Csak a szél tudja – Ha szerelemről van szó, az idő nem lehet akadály

Amy Harmon
Csak a szél tudja – Ha szerelemről van szó, az idő nem lehet akadály

Amy Harmon regényében az ír történelem tragikus történelmi korszaka és egy különleges szerelem története elevenedik meg magával ragadó módon.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00