×
image
Felnőtt-könyv

Narine Abgarjan

Égből hullott három alma

Amikor Szevojanc Anatolija gondos előkészületek után lefeküdt meghalni, még nem tudta, hogy Kudamanc Vaszilij hosszas tépelődés után éppen elhatározta magát, hogy elindul, és megkéri a kezét.

Hogy sikerül-e neki odaérni időben, és mi köze van mindehhez Tatevik átkának, egy kék köves gyűrűnek és egy hófehér pávakakasnak, az kiderül az örmény írónő különleges művéből, ahol a látszólag széttartó szálak bravúrosan haladnak a végkifejlet felé. Az olvasó ne számítson csöpögős romantikára: a cselekmények helyszíne, sőt a regény egyik főszereplője is egy örmény hegyi falu, ahol másként működnek az emberi kapcsolatok, egyszerűbbek az érzelmek, és kegyetlenebb az élet, azonban ebben a kaukázusi Macondóban a rideg valóság valahogy összeér a varázslatos emberi képzelettel. A regényt egy hozzá lazán kapcsolódó novellafüzér egészíti ki.

(Typotex Kiadó, 2019)

így olvasunk mi
Az elmúlt napok könyvesboltja

Amy Meyerson
Az elmúlt napok könyvesboltja

Lírai történet családról, szeretetről és a közösség gyógyító erejéről, valamint arról, hogyan formál minket a személyes történelmünk azzá, akik vagyunk.

Krumplihéjpite Irodalmi Társaság

Mary Ann Shaffer
Krumplihéjpite Irodalmi Társaság

Szívet melengető történelmi kisregény, melyben levélváltásokból, apránként rajzolódik ki előttünk a La Manche-csatorna szigetén, Guernsey-n élők embert próbáló, mégis humorral átszőtt története. (A romantikus filmborító senkit ne tévesszen meg, a könyv egy igazi gyöngyszem!)

Camino sziget

John Grisham
Camino sziget

Aki a Camino szigetre utazik, írók, gyűjtők, könyvkereskedők, könyvritkaságok és - mivel krimiről van szó - tolvajok világába érkezik.

Szolidabb krimi- és könyvesbolt rajongóknak.

Bonjour madame - Kortalan nők kézikönyve

Pamela Druckerman
Bonjour madame - Kortalan nők kézikönyve

A BONJOUR MADAME így egy rendkívül őszinte és szórakoztató elmélkedés a negyvenes nők mindennapjairól, örömeiről és kihívásairól.

Iránytű

Mathias Énard
Iránytű

Mathias Énard a francia irodalom legfrissebb klasszikusa. Goncourt-díjas regénye Kelet és Nyugat találkozásának magával ragadó látomása.

Az üzenet

Markus Zusak
Az üzenet

„Talán mindenki képes túllépi önmagán.”

Egy regény, ami mély nyomot hagy az olvasójában. Üzenet.

Címünk:

Kisgombos Könyvesbolt
Biatorbágy, Baross Gábor u. 3.
(az Önkormányzattal szembeni üzletsoron)

Telefon:

06-23-820-466
06-20-45-88-426
E-MAIL: kisgombos@kisgombos.com

 

Nyitvatartás:

HÉTFŐ: 10.00 - 18.00
KEDD - PÉNTEK: 9.00 - 18.00
SZOMBAT: 9.00 - 13.00